Bazsalikomos-mustáros csirke saslik salátaágyon recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkecomb- vagy csirkemell filé
- 10 dkg szeletel kolozsvári szalonna
- 1 cukkini kockára vágva
- 4 koktélparadicsom
- 1 tv paprika
- 1 kápia paprika
- 3 apró lila hagyma
- 4 csiperke gomba
A páchoz:
- 10 – 15 friss bazsalikom levél aprítva
- 4 ek – magos – mustár
- 7 ek. olaj
- 2 csipet só
- frissen őrölt fehér bors
Elkészítése:
A csirkehúst felkockázom, átmosom hideg vízzel.
A pác hozzávalóit összekeverem és jó alaposan beleforgatom a húst. Az összes zöldséget megmosom, felkockázom, egy tálba teszem, sózom, borsozom.
A saslik pálcikára tűzöm a húst és a zöldségeket, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, mellérakom a megmaradt zöldséget, meglocsolom olajjal, lefedem alufóliával és 30 percre 200 fokos sütőbe teszem.
Fél óra után leveszem az alufóliát és további 30 perc alatt készre sütöm.
Saláta ágyon, a párolt zöldségekkel tálalom.
Jó étvágyat! :)
Tipp:
Grillen elkészítve a legfinomabb!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »