Barackos-túrós korong recept

Hozzávalók:
- egy csomag piskótatallér
- egy konzerv/fél kiló őszibarack
- 10 dkg barackos joghurt
- 25 ml habtejszín
- zselatinfix
- 25 dkg túró
- porcukor
- baracklekvár
Elkészítése:
Az őszibarackokat apró darabokra vágjuk, egy tálba tesszük, beleöntjük a joghurtot, a zselatinfixet, a túrót az ízlés szerint a porcukrot és végül a kemény habbá vert tejszínt. Kb 10 percre hűtőbe helyezzük. A piskótákat vékonyan megkenjük baracklekvárral majd egy kávéskanállal a krémet a piskótákra kanalazzuk. Díszítésként apró barackdarabokat tehetünk rá. Hűtőszekrénybe helyezzük és 2-3 óra elteltével, amikor a piskóta már megpuhult fogyasztható is.
Tipp:
Másnap a legfinomabb, mivel úgy összeérnek az ízek. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »