Barackos-túrós korong recept

Hozzávalók:
- egy csomag piskótatallér
- egy konzerv/fél kiló őszibarack
- 10 dkg barackos joghurt
- 25 ml habtejszín
- zselatinfix
- 25 dkg túró
- porcukor
- baracklekvár
Elkészítése:
Az őszibarackokat apró darabokra vágjuk, egy tálba tesszük, beleöntjük a joghurtot, a zselatinfixet, a túrót az ízlés szerint a porcukrot és végül a kemény habbá vert tejszínt. Kb 10 percre hűtőbe helyezzük. A piskótákat vékonyan megkenjük baracklekvárral majd egy kávéskanállal a krémet a piskótákra kanalazzuk. Díszítésként apró barackdarabokat tehetünk rá. Hűtőszekrénybe helyezzük és 2-3 óra elteltével, amikor a piskóta már megpuhult fogyasztható is.
Tipp:
Másnap a legfinomabb, mivel úgy összeérnek az ízek. :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »