Barackos-túrós korong recept

Hozzávalók:
- egy csomag piskótatallér
- egy konzerv/fél kiló őszibarack
- 10 dkg barackos joghurt
- 25 ml habtejszín
- zselatinfix
- 25 dkg túró
- porcukor
- baracklekvár
Elkészítése:
Az őszibarackokat apró darabokra vágjuk, egy tálba tesszük, beleöntjük a joghurtot, a zselatinfixet, a túrót az ízlés szerint a porcukrot és végül a kemény habbá vert tejszínt. Kb 10 percre hűtőbe helyezzük. A piskótákat vékonyan megkenjük baracklekvárral majd egy kávéskanállal a krémet a piskótákra kanalazzuk. Díszítésként apró barackdarabokat tehetünk rá. Hűtőszekrénybe helyezzük és 2-3 óra elteltével, amikor a piskóta már megpuhult fogyasztható is.
Tipp:
Másnap a legfinomabb, mivel úgy összeérnek az ízek. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »