Barackos-pudingos sütemény recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 40 dkg liszt
- 12 dkg cukor
- 15 dkg margarin
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 citrom leve és héja
- 1 cs vaniliáscukor
- fél csomag sütőpor
A krémhez:
- 1 csomag vaníliás főzős puding
- négy evőkanál cukor
- Egy kis doboz tejföl
- 30 dkg barack
Elkészítése:
A tésztának valókat összegyúrjuk, majd kétfelé választjuk. A pudingot megfőzzük, és még melegen belekeverjük a tejfölt és a kockára vágott barackot.
Vajazott, lisztezett tepsibe nyújtjuk az egyik lapot, rákenjük a barackos krémet, majd befedjük a másik lappal.
Előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Porcukorral meghintjük, ha kihűlt. Szeletelés előtt fél napig pihentetjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »