Barackos-pudingos sütemény recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 40 dkg liszt
- 12 dkg cukor
- 15 dkg margarin
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 citrom leve és héja
- 1 cs vaniliáscukor
- fél csomag sütőpor
A krémhez:
- 1 csomag vaníliás főzős puding
- négy evőkanál cukor
- Egy kis doboz tejföl
- 30 dkg barack
Elkészítése:
A tésztának valókat összegyúrjuk, majd kétfelé választjuk. A pudingot megfőzzük, és még melegen belekeverjük a tejfölt és a kockára vágott barackot.
Vajazott, lisztezett tepsibe nyújtjuk az egyik lapot, rákenjük a barackos krémet, majd befedjük a másik lappal.
Előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Porcukorral meghintjük, ha kihűlt. Szeletelés előtt fél napig pihentetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »