Barackos-pudingos sütemény recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Tésztához:
- 40 dkg liszt
- 12 dkg cukor
- 15 dkg margarin
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 citrom leve és héja
- 1 cs vaniliáscukor
- fél csomag sütőpor
A krémhez:
- 1 csomag vaníliás főzős puding
- négy evőkanál cukor
- Egy kis doboz tejföl
- 30 dkg barack
Elkészítése:
A tésztának valókat összegyúrjuk, majd kétfelé választjuk. A pudingot megfőzzük, és még melegen belekeverjük a tejfölt és a kockára vágott barackot.
Vajazott, lisztezett tepsibe nyújtjuk az egyik lapot, rákenjük a barackos krémet, majd befedjük a másik lappal.
Előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Porcukorral meghintjük, ha kihűlt. Szeletelés előtt fél napig pihentetjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.