Barackos pite recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 16 dkg vaj
- 30 dkg porcukor
- 1 csomag sütőpor
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg rétesliszt
- 1 kg sárgabarack
Elkészítése:
A vajat a porcukorral és a tojássárgájákkal habosra keverjük. Hozzáadjuk a réteslisztet, a sütőport, végül a tojások fehérjéből vert kemény habot is beleforgatjuk.
A masszát egy közepes nagyságú, kivajazott tepsibe simítjuk. A kimagozott, negyedekbe vágott barackot egyenletesen elosztjuk a tetején, és előmelegítet sütőben 180 fokon, 25-30 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, porcukorral meghintve kínáljuk
Tipp:
Én kisebb tepsibe szoktam ezért nem kell az egy kg barack.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »