Barackos-mandulás tejpite recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sárgabarack
- 3 dl mandulatej vagy (lm) tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek barna cukor
- 5 ek mandulaliszt
- 1 késhegynyi vanília
Tetejére:
- 5 dkg durvára aprított mandula
Elkészítése:
A sárgabarackot alaposan megmosom, majd negyedelem, és szétoszlatom egy piteformában.
A hozzávalókat egy habverő segítségével összekeverem, ráöntöm a barackra, a tetejét megszórom mandulával, és 170 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 35 perc alatt készre sütöm.
Jó nassolást!
A barackos-mandulás tejpite kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 10 g
Zsír: 5 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »