Barackos-mandulás tejpite recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg sárgabarack
- 3 dl mandulatej vagy (lm) tej
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek barna cukor
- 5 ek mandulaliszt
- 1 késhegynyi vanília
Tetejére:
- 5 dkg durvára aprított mandula
Elkészítése:
A sárgabarackot alaposan megmosom, majd negyedelem, és szétoszlatom egy piteformában.
A hozzávalókat egy habverő segítségével összekeverem, ráöntöm a barackra, a tetejét megszórom mandulával, és 170 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 35 perc alatt készre sütöm.
Jó nassolást!
A barackos-mandulás tejpite kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 112 kcal
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 10 g
Zsír: 5 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 10 g
Zsír: 5 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.