Barackos-mandulás tejpite recept
Hozzávalók:
- 50 dkg sárgabarack
- 3 dl mandulatej vagy (lm) tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek barna cukor
- 5 ek mandulaliszt
- 1 késhegynyi vanília
Tetejére:
- 5 dkg durvára aprított mandula
Elkészítése:
A sárgabarackot alaposan megmosom, majd negyedelem, és szétoszlatom egy piteformában.
A hozzávalókat egy habverő segítségével összekeverem, ráöntöm a barackra, a tetejét megszórom mandulával, és 170 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 35 perc alatt készre sütöm.
Jó nassolást!
A barackos-mandulás tejpite kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 10 g
Zsír: 5 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

