Barackos-mandulás tejpite recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sárgabarack
- 3 dl mandulatej vagy (lm) tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek barna cukor
- 5 ek mandulaliszt
- 1 késhegynyi vanília
Tetejére:
- 5 dkg durvára aprított mandula
Elkészítése:
A sárgabarackot alaposan megmosom, majd negyedelem, és szétoszlatom egy piteformában.
A hozzávalókat egy habverő segítségével összekeverem, ráöntöm a barackra, a tetejét megszórom mandulával, és 170 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 35 perc alatt készre sütöm.
Jó nassolást!
A barackos-mandulás tejpite kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 10 g
Zsír: 5 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »