Banános kalács recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg banán
- 1 dl tej
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 24 dkg kristálycukor
- 40 dkg finom liszt
- 1 cs sütőpor
- csipet só
- 12 dkg margarin
Elkészítése:
A margarin felét cukorral habosra keverjük, majd a tojások sárgáját is beledolgozzuk. Hozzáadjuk a tejet és a pépesített banánt is.
Hozzáadjuk a sütőporos lisztet, csipet sóval elkeverve. A maradék cukorral kemény habbá verjük a tojásfehérjét. Ezt óvatosan beleforgatjuk. Vajazott formában alacsony hőfokon (kb 150 fok) másfél órán át sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »