Banános kalács recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg banán
- 1 dl tej
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 24 dkg kristálycukor
- 40 dkg finom liszt
- 1 cs sütőpor
- csipet só
- 12 dkg margarin
Elkészítése:
A margarin felét cukorral habosra keverjük, majd a tojások sárgáját is beledolgozzuk. Hozzáadjuk a tejet és a pépesített banánt is.
Hozzáadjuk a sütőporos lisztet, csipet sóval elkeverve. A maradék cukorral kemény habbá verjük a tojásfehérjét. Ezt óvatosan beleforgatjuk. Vajazott formában alacsony hőfokon (kb 150 fok) másfél órán át sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »