Babapiskótás puncsos szelet recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Tésztához:
- 8 dkg cukor
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 2 evőkanál méz
- 3 evőkanál tej
- 2 dkg margarin
- 25 dkg liszt
Krém:
- 3 csomag puncs pudingpor
- 7 dl
- 25 dkg Rama
- 25 dkg porcukor
- 1 rum aroma
- 1 csomag babapiskóta kb. 30 db
Elkészítése:
Tésztához valókat gőz fölött felfőzzük,ha már forró beleteszünk 2 mokkáskanál szódabikarbónát és sűrűre főzzük. A tűzről levéve belekeverünk 25 dkg lisztet. 2 lapot sütünk belőle.
Pudingport tejjel sűrűre főzünk. A margarint a porcukorral kikeverünk, majd a kihűlt főtt krémhez elegyítjük. 1 rum aromát öntünk bele.
Az egyik lapot megkenjük a fele krémmel, babapiskótát teszünk rá, rákenjük a krém másik felét és lefedjük a másik lappal. Tetejére csoki mázat teszünk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.