Babapiskótás puncsos szelet recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 8 dkg cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 2 evőkanál méz
- 3 evőkanál tej
- 2 dkg margarin
- 25 dkg liszt
Krém:
- 3 csomag puncs pudingpor
- 7 dl
- 25 dkg Rama
- 25 dkg porcukor
- 1 rum aroma
- 1 csomag babapiskóta kb. 30 db
Elkészítése:
Tésztához valókat gőz fölött felfőzzük,ha már forró beleteszünk 2 mokkáskanál szódabikarbónát és sűrűre főzzük. A tűzről levéve belekeverünk 25 dkg lisztet. 2 lapot sütünk belőle.
Pudingport tejjel sűrűre főzünk. A margarint a porcukorral kikeverünk, majd a kihűlt főtt krémhez elegyítjük. 1 rum aromát öntünk bele.
Az egyik lapot megkenjük a fele krémmel, babapiskótát teszünk rá, rákenjük a krém másik felét és lefedjük a másik lappal. Tetejére csoki mázat teszünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »