5 perces fánk recept

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 1 sütőpor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csipet só
- 2 ek. cukor
- 1 kis pohár 12% tejföl
- 1 picike rum
Elkészítése:
A liszthez keverem a sütőport, sót, cukrot, sütőport. Ezután jöhet a tejföl tojás és a rum.
Jól összegyúrom. Nagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggatom, közepét egy picit benyomom és fejjel lefelé beleteszem a forró olajba. Első felét fedő alatt sütöm.
Porcukorral vagy lekvárral kínálható
Amíg az olaj melegszik, addig tart a tészta összegyúrása.
Valóban 5 percig tart. Egyáltalán nem zsíros és hidegen is nagyon finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »