Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Megújultunk!

Dátum: 2014-02-20 / Írta: Budai István / Látták: 2452 /

Mától kezdve új névvel és megújult külsővel vár benneteket az olcso-receptek.hu. A recepteken túl ezentúl olvashattok konyhai fortélyokról, spórolási tippekről, de igyekszünk tudósítani a Dél-Alföld gasztronómiai rendezvényeiről is, hiszen nem csak a fővárosból áll az ország. A megújult felhasználói profillal nagyobb figyelmet kapnak azok a felhasználók, akik regisztrálnak az oldalra. Ezúttal nem feledkeztünk meg a mobiltelefonos olvasóinkról sem, mostantól ők is kényelmesen használhatják az oldalt. • Továbbfejlesztett kereső, ételallergia szerinti szűréssel

  Továbbfejlesztettük a keresőt, amellyel ezentúl kategóriákon belül is tudtok keresni. Az ételallergiás olvasóinknak is kedveztünk, hiszen a keresés előtt kiválaszthatják, hogy mire allergiásak.

  kereso

  Szűrési lehetőségek a kategóriáknál

  Megtartottuk a népszerű rendezési lehetőségeket, így ezentúl is tudjátok népszerűség szerint rendezni az egyes kategóriák receptjeit. Újdonság, hogy nem csak csökkenő, hanem növekvő sorrendbe is lehet rendezni a recepteket, így aki valami egyedit keres, kezdheti a legnépszerűtlenebb receptekkel is.

  Tipikusan a kollégisták kedvenc funkciója lesz az eszköz szerinti szűrés, mivel kiszűrhetik azokat a recepteket, amiket eszköz hiányában nem is tudnának elkészíteni. Ha a hűtőben talált hozzávalókból szeretnétek főzni, akkor sem kell sokat gondolkoznotok. Megadjátok a hozzávalókat, majd aktiváljátok a szűrést.

  SZUKL

  Megújult toplista

  Eddig is volt toplistánk, de az nem tükrözte hűen a receptküldők teljesítményét, mivel aki több éve tagja volt az oldalnak előnyt élvezett. Az új toplista az adott hónapra vonatkozik, így azok szerepelnek előkelő helyen, akik az adott hónapban a legjobban teljesítettek. Természetesen lehetőség van az összesített toplista megtekintésére is.

  toplista

  Szólj hozzá szabadon!

  Mostantól nincs szükség Facebook regisztrációra ahhoz, hogy hozzászóljatok a receptekhez. Persze, a lehetőség adott, ezentúl is lehet Facebook fiókkal hozzászólni, de mostantól használhatjátok a Twitter, vagy a Google fiókotokat is erre a célra. Aki nem szeretné vállalni a kilétét kommentelhet vendégként is. Ez senkinek ne adjon okot a trollkodásra, hiszen az új rendszer sokkal jobban moderálható. :) Ha valamit nem oda illőnek találtok, jelenthetitek nemkívánatosként, így mi is hamarabb észrevesszük.

  A hozzászólásokat lehet értékelni, pozitív és negatív szavazatokkal, valamit válaszolni is lehet rájuk. Ha kipróbáltok egy receptet és jól sikerült, csatolhatjátok a fotót a hozzászólásaitokhoz is.

  Keress receptet bárhonnan!

  Mostantól azok is kényelmesen használhatják az oldalt, akik a hordozható eszközöket részesítik előnyben. Te csak főzz nyugodtan, hiszen a zsebedben lapul egy komplett szakácskönyv!

  iphone

  Szólj hozzá

  Ajánlott cikkek