Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Receptverseny – Garantált nyereménnyel!

Dátum: 2017-10-21 / Írta: Budai István / Látták: 49914 /

Főzz valami finomat és ötleteset, fotózd le, töltsd fel a Receptneked.hu receptfeltöltő felületén keresztül és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét, vagy a garantált Receptneked bögrét! • A nyeremény:

  Összesen 3 db Russel Hobbs Aura 6in1 botmixer szett, amit azok közül sorsolunk, akik receptet küldenek a játék időtartama alatt!

  Garantált nyeremény:

  Továbbá, mindenki, aki legalább 10 receptet tölt fel a játék időtartama alatt és regisztrációval rendelkezik, egy egyedi, Receptneked.hu-s bögrét kap!

  A bögre nem vásárolható meg kereskedelmi forgalomban és limitált darabszámban készült, tehát megéri lecsapni rá! ;)

  A játék időtartama:

  A játék időtartama: 2017.10.21 – 2017.11.26. Eredmény hirdetés november 27. hétfő Receptneked.hu facebook oldalán, de a nyerteseket e-mail-ben is értesítjük.

  A játékban résztvevő receptek:

  A játékban csak azok az érthetően megfogalmazott receptek (Süteményekhez, tepsi méret, sütési hőfok és idő!) vehetnek rész, amelyek a játék időtartama alatt érkeznek és amelyhez a játékos legalább 800×600-as felbontású, saját készítésű, nem homályos, nem túl sötét fotót mellékel és azok nem szerepelnek a receptneked.hu gyűjteményében.

  Fontos még:

  Minél több receptet töltesz fel, annál többször lesz benne a neved a virtuális kalapunkban és annál nagyobb eséllyel indulhatsz!

  Ha nem Te leszel a szerencsés, akkor sem kell szomorkodnod, hiszen a recepted kikerül Magyarország egyik legnagyobb facebook oldalára(közel 1 millió fő), így mindenki megismerheti a munkásságod!

  Nyertesek:

  csehborbala

  bozsoilona

  lilalicsi

   

   

  Szólj hozzá

  Ajánlott cikkek