1. Rántott zeller sajtos bundában
Hozzávalók:
- 2 db zeller gumó
- só
- 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 4 tojás
- 30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
- 5 dkg reszelt parmezán sajt
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Rántott hagymakarikák
Hozzávalók:
- 3 nagy fej vöröshagyma
- 1 kk só
- 10 dkg liszt
- 3 kisebb tojás
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 5-6 dl olaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Rántott kelbimbó
Hozzávalók:
- 50 dkg mirelit kelbimbó
- 20 dkg rizs
- só ízlés szerint
- 2 tojás
- 15 dkg liszt plusz a forgatáshoz
- 1 dl tej
- 3 dl olaj
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Rántott brokkoli fokhagymás, tejfölös mártogatóssal
Hozzávalók:
- só
- 2 tojás
- 1 fej brokkoli
- zsemlemorzsa
- 4-5 evőkanál liszt
- bors
- ételízesítő
- olaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Rántott, töltött kelkáposzta levelek
Hozzávalók:
- 1 fej kelkáposzta
- 10-15 szelet csirkemell sonka
- 10-15 szelet vékony trappista sajt
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
6. Rántott karalábé rudacskák
Hozzávalók:
- 3 közepes, zsenge karalábé
- 0,5 kk só
- 10 dkg liszt
- 3 kisebb tojás
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 1 tk fokhagyma granulátum
- 5 dl olaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
7. Rántott zöldségek
Hozzávalók:
- 1 cukkini
- 1 padlizsán
- 0,5 kg gomba
- szükség szerint liszt
- szükség szerint zsemlemorzsa
- 4-5 tojás
- ízlés szerint vegeta
- szükség szerint étolaj
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
8. Rántott krumplikarikák kapros-joghurtos mártogatóssal
Hozzávalók:
- 10 nagyobb szem krumpli
- 1 kk só
- 15 dkg liszt
- 3 kisebb tojás
- 15 dkg zsemlemorzsa
- olaj bőven a sütéshez