Mely országból származik a paella nevű étel?
Helyes
Hibás
Mit jelent a "blansírozás" főzési eljárás során?
Helyes
Hibás
Mi a fő összetevője a hollandi mártásnak?
Helyes
Hibás
Melyik cukorfajta karamellizálódik a leggyorsabban?
Helyes
Hibás
Melyik tésztaforma alkalmas leginkább sűrű, darabos szószokhoz?
Helyes
Hibás
Melyik alapanyagból készül a klasszikus olasz rizottó?
Helyes
Hibás
Hirdetés
Mi a fő összetevője a pestónak?
Helyes
Hibás
Melyik sajt olvad legjobban pizzán?
Helyes
Hibás
Mi a különbség a csirkehúsleves és a consommé között?
Helyes
Hibás
Keverd, süsd, főzd! – Tedd próbára a főzési tudásod!
Ideje több időt tölteni a konyhában!
Nem rossz, de van még hova fejlődni!
Igazi konyhatündér vagy!

