1. Sajtos rakott csirkemell
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
- 25 dkg reszelt sajt
- 25 dkg bacon szalonna
- 2 tojás
- fűszerek ízlés szerint
- liszt
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Bogdányi apró pecsenye
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéshús
- 10 dkg füstölt szalonna
- 15 dkg füstölt kolbász
- 15 dkg gomba
- só
- őrölt fekete bors
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 0,5 üveg lecsó
- 1 kg burgonya
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Tepsis csirke
Hozzávalók:
- 3 egész csirkecomb
- 3 szál újhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- néhány szál kakukkfű
- néhány levél bazsalikom
- 25 dkg koktélparadicsom
- 25 dkg fehér bab konzerv
- fél chili aprítva
- néhány szelet kolozsvári szalonna
- 3 dl víz
- só
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Karaj tejszínes mustármártásban
Hozzávalók:
- 8 vékony karaj szelet
- só
- őrölt bors
- 8 púpos tk mustár
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 4-5 ek olaj
- 2 dl Meggle főzőtejszín (20%-os)
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Sajtos gombás csirkemell
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- egy vöröshagyma
- 10-12 db csiperke gomba (kb 20 dkg)
- petrezselyemzöld
- só, bors
- egy csomag mozzarella
- 10 dkg reszelt kapuvári félzsíros sajt
- 2 evőkanál olaj
- egy teáskanálnyi vaj
- két kis paradicsom
- 1 evőkanál rozsliszt
- 1 teáskanál fűszerpaprika
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
6. Borzaska
Hozzávalók:
- frissen őrölt bors
- só
- 2 tojás
- 6 ek finomliszt
- 4 gerezd fokhagyma
- 50 dkg krumpli
- 8 szelet sertéskaraj
- olaj a kisütéshez
Tálaláshoz:
- 3 dl tejföl
- 20 dkg trappista sajt
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
7. Sajtos tejfölös csirkemell zöldségekkel
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemellfilé
- só
- őrölt bors
- 1 dl tej
- 2 dl tejföl
- 1 ek étolaj
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 15 dkg reszelt sajt