1. Sajtos fokhagymás szendvicskrém
Hozzávalók:
- 200 g edami sajt
- 200 g majonéz
- 180 g tejföl (min. 16%)
- 7 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors ízlés szerint
A recept ide kattintva folytatódik!
2. Hagymás, párizsis melegszendvics krém
Hozzávalók:
- 30 dkg (füstölt) párizsi
- 1 fej vöröshagyma
- 2 főtt tojás
- 15 dkg (trappista) sajt
- 2 dl tejföl
- 2-3 ek majonéz
- 2 ek mustár
- só, bors
A recept ide kattintva folytatódik!
3. Házi tepertőkrém
Hozzávalók:
- 60 dkg tepertő, vagy tepertő morzsalék
- 7 főtt tojás
- 2 nagyobb vöröshagyma
- 1 púpos tk só
- 1 kk őrölt bors
- 4 ek mustár
A recept ide kattintva folytatódik!
4. Háromsajtos szendvicskrém
Hozzávalók:
- 40 dkg krémsajt
- 15 dkg camembert kockázva
- 10 dkg márványsajt
- parmezán
- 3 ek apróra vágott újhagyma vagy snidling
- só, bors
A recept ide kattintva folytatódik!
5. Baconos, sajtos tojáskrém
Hozzávalók:
- 5 tojás
- 10 dkg vajkrém
- 10 dkg sajtkrém
- 2 tk mustár
- 1 kiskanál só
- bors
- parmezán
- 1 kis fej vöröshagyma vagy 1 szál újhagyma
- 3 ek bacon
A recept ide kattintva folytatódik!
6. Snidlinges-fokhagymás szendvicskrém
Hozzávalók:
- 3 padlizsán
- 1 fej fokhagyma
- 1 kis csokor snidling
- só
- őrölt bors
- olívaolaj