Tanyasi saláta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1,5 kg. fejes káposzta
- 1 fej hagyma
- 15 dkg. répa
- 1 db. paprika
- 1 db. paradicsom
- 20 dkg. uborka
- só
- A felöntőléhez:
- 1 l. víz
- 1 babérlevél
- 10 szem fekete bors
- 1 kk. kömény
- 1 dl. ecet(10%)
- 1 kk. aszkorbinsav
- 5 dkg cukor
Elkészítése: A tisztított hozzávalókat vékonyra legyaluljuk, lesózzuk, és 3 órát állni hagyjuk. Kicsavarjuk a sós léből, és üvegekbe töltjük. A felöntőlevet a hozzávalókkal összeforraljuk, ha kihűl belekeverjük a tartósítót, és ráöntjük a zöldségekre, azonnal lezárjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

