Tanyasi saláta recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1,5 kg. fejes káposzta
- 1 fej hagyma
- 15 dkg. répa
- 1 db. paprika
- 1 db. paradicsom
- 20 dkg. uborka
- só
- A felöntőléhez:
- 1 l. víz
- 1 babérlevél
- 10 szem fekete bors
- 1 kk. kömény
- 1 dl. ecet(10%)
- 1 kk. aszkorbinsav
- 5 dkg cukor
Elkészítése: A tisztított hozzávalókat vékonyra legyaluljuk, lesózzuk, és 3 órát állni hagyjuk. Kicsavarjuk a sós léből, és üvegekbe töltjük. A felöntőlevet a hozzávalókkal összeforraljuk, ha kihűl belekeverjük a tartósítót, és ráöntjük a zöldségekre, azonnal lezárjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »