Medvehagyma Pesto recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- Egy nagy csokor medvehagyma
- olívaolaj
- tengeri só
Elkészítése:
Elkészítése végtelenül egyszerű feladat és sem külön mértékeket sem megadott receptet sem igényel…
Egyszerűen csak végy egy általad kigondolt mennyiségű macihagyma csokrot, mosd meg alaposan, szárogasd le a levélkéket, aprítsd fel késsel, tedd robotgépbe, kicsi tengeri só , hozzá annyi olíva olaj hogy kellemesen krémes masszát kapjál…üvegbe téve – a pesto tetejét még érdemes egy kicsi olajjal lelocsolni, hogy légmentesen zárja … ugye milyen egyszerű?
Tipp:
Nyáron hús sütögetésnél, milyen klassz lesz elővenni a titkos hozzávalót és gyönyörű zöld masszával borítani a husikat :)
vagy egyszerűen kend a pirítósodra…süss vele valamilyen pékárút, töltelékekbe is kiváló.
Gnoccit is készítettem vele, vagy a krémes zöldséges rizottót is nagyon feldobta :)
Fantáziádra bízom!!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »