Ecetes uborka recept

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- uborka
- 4,5 lvíz
- 4-5 dl ecet
- 1 csomag kapros savanyúságtartósító
- 1 kg cukor
Elkészítése:
Kisebb uborkákat megmossuk, belerakjuk az üvegekbe. 4 és fél l vizet felforralunk, beletesszük 1 cs kapros savanyúságtartósítót ( ez kapható ), felforraljuk, beleöntünk 1 kg cukrot és 4-5 dl ecetet.
Hagyjuk kihűlni. Rászedjük az üvegekre lekötözzük, kicsit dunsztoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »