Csípős pirosarany recept

Hozzávalók:
- csípős paprika ( lehet vegyesen is pl pirosra beért almapaprika, erős fűszerpaprika )
- 3-4 fej hagyma
- paradicsom
- víz
- só
- nátrium benzoát
Elkészítése:
Az erőspaprikát megmossuk. Összeaprítjuk, teszünk hozzá 3-4 fej hagymát és pár szem paradicsomot aprítva. Öntünk alá egy kevés vizet, 1 kanálnyi sót teszünk bele és feltesszük főni. Néha megkeverjük, és amikor puhára főtt hagyjuk kihűlni.
Paradicsomdarálón ledaráljuk, turmixgépbe tesszük, turmixoljuk. Megkóstoljuk, és sózzuk ízlés szerint. Lábasba öntjük, kevergetve felforraljuk. Rakunk bele nátrium benzoátot, kisebb üvegekbe töltjük, lekötjük és száraz dunsztba tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »