Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csípős pirosarany recept

Csípős pirosarany
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • csípős paprika ( lehet vegyesen is pl pirosra beért almapaprika, erős fűszerpaprika )
    • 3-4 fej hagyma
    • paradicsom
    • víz
    • nátrium benzoát

    Elkészítése:

    Az erőspaprikát megmossuk. Összeaprítjuk, teszünk hozzá 3-4 fej hagymát és pár szem paradicsomot aprítva. Öntünk alá egy kevés vizet, 1 kanálnyi sót teszünk bele és feltesszük főni. Néha megkeverjük, és amikor puhára főtt hagyjuk kihűlni.

    Paradicsomdarálón ledaráljuk, turmixgépbe tesszük, turmixoljuk. Megkóstoljuk, és sózzuk ízlés szerint. Lábasba öntjük, kevergetve felforraljuk. Rakunk bele nátrium benzoátot, kisebb üvegekbe töltjük, lekötjük és száraz dunsztba tesszük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá