Csemege zöldparadicsom recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 kg zöldparadicsom
- 1 ek só
- 1 ek szorbit, vagy cukor
- 2 ek almaecet
- 1 -1 kk köménymag, szemes bors, koriander, mustármag, néhány babérlevél.
- 2 kisebb csili
Elkészítése:
A paradicsomot megmostam, lecsumáztam, a hibákat kivágtam, a nagyobbakat félbe, negyedbe, vagy csak egyszerűen bevágtam. Hideg vízben feltettem főni. Sóval, szorbittal, (csinálhatjátok kristálycukorral is) kevés ecettel, egész köménnyel, szemes borssal, koriander és mustármaggal, 2 kisebb csilivel, valamint babérlevéllel ízesítettem.
Amint felforrt, elzártam. Tartósítót nem tettem hozzá, ugyanis néhány nap alatt elfogyasztottuk!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »