Chili krém recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 16 db paradicsompaprika
- 4 db vöröshagyma
- 2 db zeller
- 1 bögre paradicsomlé
- 1 bögre ecet
- 1/2-1 bögre cukor ízlés szerint
- 8 db csípőspaprika (magostól, torzsástól)
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A paradicsompaprikát, a hagymát, a zellert, a csípős paprikát húsdarálón ledaráljuk, majd hozzáadjuk az ecetet, a paradicsomlevet, a cukrot és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd addig főzzük ameddig a leve elfő.
Forrón üvegekbe szedjük, lekötjük, fejjel lefelé állítjuk 5 percre, és meleg dunsztban hagyjuk kihűlni.
Nem teszünk sem olajat, sem tartósítót hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »

