Chili krém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 16 db paradicsompaprika
- 4 db vöröshagyma
- 2 db zeller
- 1 bögre paradicsomlé
- 1 bögre ecet
- 1/2-1 bögre cukor ízlés szerint
- 8 db csípőspaprika (magostól, torzsástól)
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A paradicsompaprikát, a hagymát, a zellert, a csípős paprikát húsdarálón ledaráljuk, majd hozzáadjuk az ecetet, a paradicsomlevet, a cukrot és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd addig főzzük ameddig a leve elfő.
Forrón üvegekbe szedjük, lekötjük, fejjel lefelé állítjuk 5 percre, és meleg dunsztban hagyjuk kihűlni.
Nem teszünk sem olajat, sem tartósítót hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »