Cékla recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- cékla
- víz
- köménymag
- só+ecet+cukor
- nátrium benzoát
Elkészítése:
A céklát jól megmossuk, fazékba tesszük és annyi vizet öntünk rá, hogy bőven ellepje. Feltesszük főni, és puhára főzzük.
Tűzről levéve hűlni hagyjuk. Ha kihűlt lehúzzuk a héját, lepirítjuk, üvegbe szedjük, tetejére szórunk köménymagot.
Készítünk olyan saláta levet, mint az uborkasalátához ( só+ecet+cukor ízlés szerinti keveréke ), ezt felforraljuk, rászedjük a céklákra, nátrium benzoátot teszünk rá, lekötjük és egy kicsit még dunsztoljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.