Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Így szabadulhatunk meg a narancsbőrtől kávézacc segítségével!

Dátum: 2015-02-26 / Írta: Budai István / Látták: 7053 /

Nincs olyan háztartás, ahol ne akadna egy kis kávézacc. Mint tudjuk, sok mindenre felhasználható a házban és házon kívül, azonban a nők egyik legjobb barátja lehet, hiszen kiváló szer a narancsbőr elleni harcban. Amit eddig kidobtál, használd fel okosan!




  • A cellulitisz elleni krémek egyik fő összetevője a koffein, így könnyedén elkészíthetjük otthon a saját bőrradírunkat. A megnyugtatás végett, jó ha tudjuk, hogy a nők 80 százaléka küzd a problémával. Az oka lehet rossz vérkeringés, genetikai, hormonális változás, vagy akár a felhalmozódott méreganyagok. Leginkább a combon és a fenéken fordul elő.

    A koffein serkenti a vérkeringést, segít eltávolítani a felesleges vizet és méreganyagot a szövetekből, így idővel megszüntetheti a narancsbőrt. A kávéban levő tápanyagok segítségével a bőr simává és ápolttá válik, hatása azonban nem végleges, időnként meg kell ismételni a kezelést.

    Hogy készítsük el?

    Szükségünk lesz egy fél csésze zaccra, és két evőkanál olívaolajra. Ha a zacc már nem meleg, tegyük be a mikróba, és melegítsük fel, majd keverjük el egyenletesen az olajjal. Ezután dörzsöljük át vele jó erősen a problémás területet, majd hagyjuk rajta állni egy keveset.

    Tekerjük be a bekent testfelületet műanyag fóliával, hogy jobban hasson a pakolás. Majd tíz perc után öblítsük le langyos vízzel. A keverékhez adhatunk néhány csepp boróka és rozmaring olajat is.

    Mire jó még a kávézacc?

    Röviden és velősen mindenre! Egy előző cikkünkben összeszedtük, kattints ide és olvasd el!

    Szólj hozzá