Leves
Leves A: Sajtos-póréhagymás burgonyakrémleves
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 1 csomag Low Ca burgonyakrémleves por
- 100 g ömlesztett sajt
- 400 g póréhagyma
- 200 g szalonna (vagy csirkemell sonka)
- petrezselyemzöld
Recept ide kattintva folytatódik »»»
Főétel
Főétel A: Tejfölös gombás csirke nokedlivel
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Csirkés ragu:
- 1 nagy csirkemell filé
- 1 üveg szeletelt vagy egész csiperke gomba
- 1 csípős tyúkhúsleves-kocka
- 300 g tejföl
- 1 csapott evőkanál liszt
- 2 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- pirospaprika
- plaj
Nokedli:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- finomliszt
- só
- víz
Recept ide kattintva folytatódik »»»
Főétel B: Brassói aprópecsenye
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 1 kg lapocka
- 5 fej hagyma
- 10 gerezd fokhagyma
- majoránna, só, bors
- olaj
- Sült krumpli
Recept ide kattintva folytatódik »»»
Desszert
Desszert A: Meggyes-krémsajtos brownie
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Alaphoz:
- 165 g vaj
- 200 g étcsokoládé (felaprítva)
- tojás
-
2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 teáskanál vaníliakivonat
- 160 g cukor
- 2 evőkanál finomliszt
- 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- csipet só
Tetejére:
- 225 g mascarpone (vagy másmilyen natúr krémsajt, a lényeg, hogy ne zsírszegény legyen)
- 50 g kristálycukor
- 1 teáskanál vaníliakivonat
- tojás
- 200 g meggy (magozva)