Mi a különbség a csirkehúsleves és a consommé között?

Helyes
Hibás
Mi a fő összetevője a pestónak?

Helyes
Hibás
Melyik cukorfajta karamellizálódik a leggyorsabban?

Helyes
Hibás
Melyik sajt olvad legjobban pizzán?

Helyes
Hibás
Mit jelent a "blansírozás" főzési eljárás során?

Helyes
Hibás
Mi a fő összetevője a hollandi mártásnak?

Helyes
Hibás
Hirdetés
Mely országból származik a paella nevű étel?

Helyes
Hibás
Melyik tésztaforma alkalmas leginkább sűrű, darabos szószokhoz?

Helyes
Hibás
Melyik alapanyagból készül a klasszikus olasz rizottó?

Helyes
Hibás
Keverd, süsd, főzd! – Tedd próbára a főzési tudásod!
Ideje több időt tölteni a konyhában!
Nem rossz, de van még hova fejlődni!
Igazi konyhatündér vagy!