1. Magyaros krémsajtos göngyölt csirkemell
Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- 30 dkg tömlős krémsajt
- 5-6 levél medvehagyma, vagy 2 szál újhagyma
- 2 hegyes erős paprika
- 1 szál parasztkolbász
- 8 szelet bacon
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Magyaros göngyölt csirke
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 4 szelet trappista sajt
- 1 szál parasztkolbász
- 2 hegyes erős paprika
- só
- szárnyas fűszerkeverék
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Tüzes göngyölt pulykamell
Hozzávalók:
- 4 szelet pulykamell filé
- 20 dkg sajt
- 2 hegyes erős paprika
- 2 paradicsom
- 2 szál újhagyma
- 1 kávéskanál só
- 1 mk fehér bors
- 1 mk fűszerkeverék
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Ördögien jó göngyölt csirkemell
Hozzávalók 4 főre:
- 4 db csirkemell filé
- 2 db hegyes erős paprika
- 2 db paradicsom
- 20 dkg trappista sajt
- só
- őrölt fehér bors
- 8 szelet bacon
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Karácsonyi göngyölt pulykamell
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 nagyobb szelet pulykamell filé
- 30 dkg trappista sajt
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 1 db jalapeno paprika /aki nem szereti a csípőset, kiválthatja zöld kaliforniai paprikával/
- 10 dkg szárított paradicsom
- 1 fej lila hagyma
- 15 dkg füstölt sonka
- 1 cs szeletelt bacon
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
6. Gombás, göngyölt sertéskaraj
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- só
- grillfűszer
- étolaj
A töltelékhez:
- 1 fej vöröshagyma
- 40 dkg gomba
- petrezselyem zöld
- só
- őrölt bors
- étolaj