1. Sajtgolyók
Hozzávalók:
- 30 dkg reszelt trappista sajt
- 20 dkg liszt
- 4 tojás
- 2 mk só
- + olaj a kisütéshez
A recept ide kattintva folytatódik!
2. Camembert diós panírban, áfonyamártással
Hozzávalók:
- 2 camembert (nagy)
- 3 tojás
- liszt
- 4 ek zsemlemorzsa
- 4 ek aprított dió
- só
- csipet szerecsendió
- csipet őrölt fehér bors
- olaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik!
3. Zöld fűszeres rántott mozzarellagolyók
Hozzávalók:
- 3 kis tasak mini mozzarella golyó
- 1 egész nagy csipet só
- 3 púpos ek liszt
- 2 nagyobb tojás
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 0,5 kk morzsolt oregánó
- 1 tk morzsolt bazsalikom
- 0,5 kk morzsolt petrezselyemlevél
- kb. 4 dl olaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik!
4. Sajtos gombóc
Hozzávalók:
- 2,5 dl meleg víz
- 1 csomag szárított élesztő
- 1 ek cukor
- 2 tk só
- 2 ek olaj
- 45 dkg liszt
- 20-30 dkg sajt (én cheddar sajtot használtam)
A recept ide kattintva folytatódik!
5. Húsvéti rántott sajt (sonkával, tojással töltött)
Hozzávalók:
- 8 szelet trappista sajt (kb.4-5 mm vastag)
- 4 db főtt tojás
- 4 szelet sonka
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- étolaj