Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Keverd, süsd, főzd! – Tedd próbára a főzési tudásod! recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
  • Mi a fő összetevője a pestónak?

    Helyes Hibás

    Mit jelent a "blansírozás" főzési eljárás során?

    Helyes Hibás

    Melyik sajt olvad legjobban pizzán?

    Helyes Hibás

    Melyik cukorfajta karamellizálódik a leggyorsabban?

    Helyes Hibás

    Mi a különbség a csirkehúsleves és a consommé között?

    Helyes Hibás

    Melyik alapanyagból készül a klasszikus olasz rizottó?

    Helyes Hibás

    Hirdetés

    Mi a fő összetevője a hollandi mártásnak?

    Helyes Hibás

    Mely országból származik a paella nevű étel?

    Helyes Hibás

    Melyik tésztaforma alkalmas leginkább sűrű, darabos szószokhoz?

    Helyes Hibás

    Keverd, süsd, főzd! – Tedd próbára a főzési tudásod!
    Ideje több időt tölteni a konyhában!
    Nem rossz, de van még hova fejlődni!
    Igazi konyhatündér vagy!

    Mi a fő összetevője a pestónak?

    Helyes Hibás

    Mit jelent a "blansírozás" főzési eljárás során?

    Helyes Hibás

    Melyik sajt olvad legjobban pizzán?

    Helyes Hibás

    Melyik cukorfajta karamellizálódik a leggyorsabban?

    Helyes Hibás

    Mi a különbség a csirkehúsleves és a consommé között?

    Helyes Hibás

    Melyik alapanyagból készül a klasszikus olasz rizottó?

    Helyes Hibás

    Hirdetés

    Mi a fő összetevője a hollandi mártásnak?

    Helyes Hibás

    Mely országból származik a paella nevű étel?

    Helyes Hibás

    Melyik tésztaforma alkalmas leginkább sűrű, darabos szószokhoz?

    Helyes Hibás

    Keverd, süsd, főzd! – Tedd próbára a főzési tudásod!
    Ideje több időt tölteni a konyhában!
    Nem rossz, de van még hova fejlődni!
    Igazi konyhatündér vagy!
    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá

  • Ajánlott cikkek