Tejfölös fácánmell saláta recept

Hozzávalók:
- 2 fácán mell
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 2 szál újhagyma
- kevés só és őrölt bors
Elkészítése:
A két fácán mellét kicsontoztam, majd a rostokkal keresztben felszeleteltem. Mivel jól megfőtt, a tejföllel történő összekeveréskor szétesett, és nem maradt darabos a száraz hús.
2 szál újhagymával, amit zöldjével együtt felkarikáztam, 4 evőkanál tejföllel, 1 evőkanál mustárral, kevés sóval, és frissen őrölt borssal elkevertem, majd hűtőbe tettem 1 órára.
Természetesen, előtte megkóstoltam.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »