Tejfölös fácánmell saláta recept

Hozzávalók:
- 2 fácán mell
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 2 szál újhagyma
- kevés só és őrölt bors
Elkészítése:
A két fácán mellét kicsontoztam, majd a rostokkal keresztben felszeleteltem. Mivel jól megfőtt, a tejföllel történő összekeveréskor szétesett, és nem maradt darabos a száraz hús.
2 szál újhagymával, amit zöldjével együtt felkarikáztam, 4 evőkanál tejföllel, 1 evőkanál mustárral, kevés sóval, és frissen őrölt borssal elkevertem, majd hűtőbe tettem 1 órára.
Természetesen, előtte megkóstoltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »