Szalonnával spékelt fácánsült recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db egész fácán
- 15 dkg füstölt szalonna
- húsleves alaplé
- őrölt bors
- só
- delikát
- olaj
Elkészítése:
A fácánt húsleves alaplében puhára főzzük, majd óvatosan kiemeljük, és egy hőálló tálba helyezzük. Sóval, borssal, delikáttal megszórjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a katonákra vágott füstölt szalonnával bőségesen megtűzdeljük.
A húsleves alaplével meglocsoljuk, majd előmelegített sütőben készre sütjük, időközönként a húslével meglocsolgatva.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »