Zebra torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 125ml langyos víz
- 250ml olaj
- 375dkg liszt
- 1 sütőpor
- 2evőkanál kakaópor
Elkészítése:
A tojássárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral jól elkavarjuk, kanalanként hozzáadjuk a vizet és az olajat. Mixerrel habosra kavarjuk, bele szitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a sütőport és a felvert tojásfehérjét. A felét átöntjük egy másik tálba, ehhez hozzáadjuk a kakaóport. Egy 26cm-es sütőformát kikenünk egy kis margarinnal, és bele kanalazzuk a masszát, először 2evőkanál vaníliásat a sütőforma közepébe, rá 2evőkanál kakaós masszát szintén a közepébe, ezt egészen addig, míg a massza el nem fogy. Közepes lángon sütjük 35-40percet.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »