Toszkán csokitorta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 20 dkg keserű csokoládé
- 20 dkg vaj
- 10 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A sütőt 180°C-ra előmelegítjük, egy kerek, 26 cm-es átmérőjű formát sütőpapírral kibélelünk.
A csokit, forró gőzfürdőben, a vajjal együtt felolvasztjuk.
Elektromos habverővel összekeverjük a lisztet, cukrot, tojást, míg egy világosabb massza nem lesz. A felolvadt csokit óvatosan hozzákeverjük, a masszához, majd a formába öntjük és kb. 35-45 percig sütjük 180 fokon
Felvágás előtt,hagyjuk teljesen kihűlni!
Ez nagyon fontos mert összesik,alig van benne liszt csak csoki.
A sütés során nem kell megijedni, mivel megrepedezik egy kicsit a teteje. Megfordítjuk,és az alja lesz a teteje.
Lehet lekvárral,tejszínhabbal,fagyival kínálni. A képen,én porcukorral díszítettem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.