Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Toszkán csokitorta recept

Toszkán csokitorta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg keserű csokoládé
    • 20 dkg vaj
    • 10 dkg liszt
    • 30 dkg cukor
    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:
    A sütőt 180°C-ra előmelegítjük, egy kerek, 26 cm-es átmérőjű formát sütőpapírral kibélelünk.
    A csokit, forró gőzfürdőben, a vajjal együtt felolvasztjuk.
    Elektromos habverővel összekeverjük a lisztet, cukrot, tojást, míg egy világosabb massza nem lesz. A felolvadt csokit óvatosan hozzákeverjük, a masszához, majd a  formába öntjük és kb. 35-45 percig sütjük 180 fokon
    Felvágás előtt,hagyjuk teljesen kihűlni!
    Ez nagyon fontos mert összesik,alig van benne liszt csak csoki.
    A sütés során nem kell megijedni, mivel megrepedezik egy kicsit a teteje. Megfordítjuk,és az alja lesz a teteje.
    Lehet lekvárral,tejszínhabbal,fagyival kínálni. A képen,én porcukorral díszítettem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá