Tejföltorta recept

Hozzávalók:
- kb. 1/2 kg háztartási keksz
- 2 nagy pohár tejföl
- 2 kis pohár tejföl
- 8-9 evőkanál kristálycukor (ízlés szerint)
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1-2 evőkanál kakaópor
Elkészítése:
Fehér krém: Egy nagy és egy kicsi tejfölbe belekeverjük a vaníliás cukrot és 3-4 evőkanál kristálycukrot.
Barna krém: A másik nagy és kicsi tejfölbe szintén belekeverjük a vaníliás cukrot, a megmaradt kristálycukrot, (ez is ízlés szerint!)
és a kakaóport.
A kekszeket lerakjuk egy tepsi (vagy jénai, de lehet egy nagyobb műanyag doboz is) aljára. Rákenjük a fehér krém felét, majd egy sor keksz és erre a barna krém. Megint egy sor keksz és befedjük a megmaradt fehér krémmel.
Hűtőbe tesszük minimum 10-12 órára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »