Répatorta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 2 pohár liszt
- 2 pohár cukor
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál fahéj
- 1 pohár olaj
- 4 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 pohár reszelt répa
- kevés margarin
- zsemlemorzsa a forma kikenéséhez
- díszítéshez olvasztott csokoládé
Elkészítése:
A lisztet,cukrot sütőport,szódabikarbónát,sót,fahéjat összekeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Ügyeljünk arra, hogy a mérce (pohár,teáskanál) ugyanaz legyen!
Egy koszorúformát kivajazunk, beszórjuk zsemlemorzsával, és beleöntjük a masszát, majd 170 fokra előmelegített sütőben kb egy óra alatt készre sütjük.
Olvasztott csokoládéval díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.