Répatorta recept

Hozzávalók:
- 2 pohár liszt
- 2 pohár cukor
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál fahéj
- 1 pohár olaj
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 pohár reszelt répa
- kevés margarin
- zsemlemorzsa a forma kikenéséhez
- díszítéshez olvasztott csokoládé
Elkészítése:
A lisztet,cukrot sütőport,szódabikarbónát,sót,fahéjat összekeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Ügyeljünk arra, hogy a mérce (pohár,teáskanál) ugyanaz legyen!
Egy koszorúformát kivajazunk, beszórjuk zsemlemorzsával, és beleöntjük a masszát, majd 170 fokra előmelegített sütőben kb egy óra alatt készre sütjük.
Olvasztott csokoládéval díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »