Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Répatorta recept

Répatorta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 2 pohár liszt
    • 2 pohár cukor
    • 1 teáskanál sütőpor
    • 1 teáskanál szódabikarbóna
    • 1 teáskanál só
    • 1 teáskanál fahéj
    • 1 pohár olaj
    • 4 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 pohár reszelt répa
    • kevés margarin
    • zsemlemorzsa a forma kikenéséhez
    • díszítéshez olvasztott csokoládé

    Elkészítése:

    A lisztet,cukrot sütőport,szódabikarbónát,sót,fahéjat összekeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Ügyeljünk arra, hogy a mérce (pohár,teáskanál) ugyanaz legyen!

    Egy koszorúformát kivajazunk, beszórjuk zsemlemorzsával, és beleöntjük a masszát, majd 170 fokra előmelegített sütőben kb egy óra alatt készre sütjük.

    Olvasztott csokoládéval díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá