Raffaello torta recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek liszt
- 4 ek cukor
- 2 kk sütőpor
- 2 dl víz
- 30 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 30 dkg kókuszreszelék
- 30 dkg tejpor
- 0,5 l tejszín
Elkészítése:
4 tojásból piskótát készítünk a szokásos módon egy 26 cm-es tortaformában. Ha kihűlt akkor ketté vágjuk.
A krém: 2 dl vízből és 30 dkg cukorból sűrű szirupot főzünk, amikor kihűlt belekeverünk 25 dkg margarint, 30 dkg kókuszreszeléket és 30 dkg tejport. Ebből a masszából egy keveset félreteszünk, ebből készülnek a golyók a torta tetejére. 0,5 l tejszínt kemény habbá verünk és belekeverjük a maradék masszába. Ezzel a tejszínes krémmel megtöltjük a tortát és a maradék krémből készített golyókkal díszítjük a tortát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »