Raffaello torta recept
Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 ek liszt
- 4 ek cukor
- 2 kk sütőpor
- 2 dl víz
- 30 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 30 dkg kókuszreszelék
- 30 dkg tejpor
- 0,5 l tejszín
Elkészítése:
4 tojásból piskótát készítünk a szokásos módon egy 26 cm-es tortaformában. Ha kihűlt akkor ketté vágjuk.
A krém: 2 dl vízből és 30 dkg cukorból sűrű szirupot főzünk, amikor kihűlt belekeverünk 25 dkg margarint, 30 dkg kókuszreszeléket és 30 dkg tejport. Ebből a masszából egy keveset félreteszünk, ebből készülnek a golyók a torta tetejére. 0,5 l tejszínt kemény habbá verünk és belekeverjük a maradék masszába. Ezzel a tejszínes krémmel megtöltjük a tortát és a maradék krémből készített golyókkal díszítjük a tortát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

