Raffaello torta recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek liszt
- 4 ek cukor
- 2 kk sütőpor
- 2 dl víz
- 30 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 30 dkg kókuszreszelék
- 30 dkg tejpor
- 0,5 l tejszín
Elkészítése:
4 tojásból piskótát készítünk a szokásos módon egy 26 cm-es tortaformában. Ha kihűlt akkor ketté vágjuk.
A krém: 2 dl vízből és 30 dkg cukorból sűrű szirupot főzünk, amikor kihűlt belekeverünk 25 dkg margarint, 30 dkg kókuszreszeléket és 30 dkg tejport. Ebből a masszából egy keveset félreteszünk, ebből készülnek a golyók a torta tetejére. 0,5 l tejszínt kemény habbá verünk és belekeverjük a maradék masszába. Ezzel a tejszínes krémmel megtöltjük a tortát és a maradék krémből készített golyókkal díszítjük a tortát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »