Puncskrémes torta recept
Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 8 kanál liszt
- 8 kanál cukor
- 1 sütőpor
Krém:
- 2 puncspudingpor
- 6 dl tej
- 6 ek cukor
- 1 kockaráma
- rumaroma
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverem. A lisztet a sütőporral elkeverem.
A tojások fehérjét kemény habbá felverem. A tojás + cukorba belekeverem a lisztes keveréket, majd a tojásfehérje habot apródonként.
A formát zsírozom és zsemlemorzsázom. Bele a keverék, és sütöm.
150 fokon, hőlégkeverés nélkül sütöm.
A krémhez a pudingot készítünk. Ha kihűl belekeverjük a margarint
Megtöltjük a tortát.
Díszítés:
Vanília krémmel bevontam. Aztán mivel éppen más nem volt otthon, megszórtam barna cukorral, meg színes torta darával és egy szelet csokit felvágtam és azzal körberaktam. Az oldalát Nutellával kentem be.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

