Puncskrémes torta recept

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 kanál liszt
- 8 kanál cukor
- 1 sütőpor
Krém:
- 2 puncspudingpor
- 6 dl tej
- 6 ek cukor
- 1 kockaráma
- rumaroma
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverem. A lisztet a sütőporral elkeverem.
A tojások fehérjét kemény habbá felverem. A tojás + cukorba belekeverem a lisztes keveréket, majd a tojásfehérje habot apródonként.
A formát zsírozom és zsemlemorzsázom. Bele a keverék, és sütöm.
150 fokon, hőlégkeverés nélkül sütöm.
A krémhez a pudingot készítünk. Ha kihűl belekeverjük a margarint
Megtöltjük a tortát.
Díszítés:
Vanília krémmel bevontam. Aztán mivel éppen más nem volt otthon, megszórtam barna cukorral, meg színes torta darával és egy szelet csokit felvágtam és azzal körberaktam. Az oldalát Nutellával kentem be.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Milyen robotgépet válasszon az, aki sokat süt? (x)
A házi sütés öröme sokak számára nem csupán hobbi, hanem mindennapi rutin.
Tovább olvasom »
Fontos változás jön a drogériákban – ezt minden háziasszonynak tudnia kell
Májustól újabb hatósági szabályozás lép életbe, amely ezúttal nem az élelmi
Tovább olvasom »
8 isteni túrós sütemény recept, amit ki kell próbálnod
A túrós sütemények a magyar konyha igazi alapdarabjai – egyszerre háziasak,
Tovább olvasom »
Szabad-e mikrózni az ételt? Mi az igazság a mikrohullámú sütő körül?
Sugároz, roncsol, „megöli” a vitaminokat – rengeteg rémhír kering a mikrohu
Tovább olvasom »
5 élelmiszer, ami a klímaváltozás miatt eltűnhet az életünkből
Vajon mi kerül a tányérunkra 20 év múlva? A klímaváltozás nem csak olvadó j
Tovább olvasom »
5 sós-édes kombináció, amit feltétlen ki kell próbálnod!
Van, aki imádja, van, aki először csak pislog – de a sós-édes párosítások t
Tovább olvasom »