Puncskrémes torta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
12 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 8 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 kanál liszt
- 8 kanál cukor
- 1 sütőpor
Krém:
- 2 puncspudingpor
- 6 dl tej
- 6 ek cukor
- 1 kockaráma
- rumaroma
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverem. A lisztet a sütőporral elkeverem.
A tojások fehérjét kemény habbá felverem. A tojás + cukorba belekeverem a lisztes keveréket, majd a tojásfehérje habot apródonként.
A formát zsírozom és zsemlemorzsázom. Bele a keverék, és sütöm.
150 fokon, hőlégkeverés nélkül sütöm.
A krémhez a pudingot készítünk. Ha kihűl belekeverjük a margarint
Megtöltjük a tortát.
Díszítés:
Vanília krémmel bevontam. Aztán mivel éppen más nem volt otthon, megszórtam barna cukorral, meg színes torta darával és egy szelet csokit felvágtam és azzal körberaktam. Az oldalát Nutellával kentem be.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.