Puncskrémes torta recept

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 kanál liszt
- 8 kanál cukor
- 1 sütőpor
Krém:
- 2 puncspudingpor
- 6 dl tej
- 6 ek cukor
- 1 kockaráma
- rumaroma
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverem. A lisztet a sütőporral elkeverem.
A tojások fehérjét kemény habbá felverem. A tojás + cukorba belekeverem a lisztes keveréket, majd a tojásfehérje habot apródonként.
A formát zsírozom és zsemlemorzsázom. Bele a keverék, és sütöm.
150 fokon, hőlégkeverés nélkül sütöm.
A krémhez a pudingot készítünk. Ha kihűl belekeverjük a margarint
Megtöltjük a tortát.
Díszítés:
Vanília krémmel bevontam. Aztán mivel éppen más nem volt otthon, megszórtam barna cukorral, meg színes torta darával és egy szelet csokit felvágtam és azzal körberaktam. Az oldalát Nutellával kentem be.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »