Pudingtorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 2 cs rumpuncs ízű pudingpor
- ízlés szerint cukor
- 2*6 dl tej
- mazsola
- szív alakú forma
- tetejére bármilyen gyümölcs
- 1 zacskó tortazselé
Elkészítése:
A tejet egyenként kikeverjük a pudingporral, cukorral, majd állandó keverés mellett besűrítjük. A rumpuncsosba mazsolát is keverünk. A formába először a vaníliásat öntjük bele, megvárjuk amíg kissé megszilárdul, majd a puncsosat is ráöntjük, majd ha megszilárdul akkor egy tálcára kifordítjuk a puding tortát, kitesszük a tetejét gyümölccsel, a zselét a tasak hátoldalán látható leírás alapján elkészítjük, majd amikor sűrűsödni kezd ráöntjük a sütire.
De díszíthetjük még tejszínhabbal is. Egyszerű és gyorsan kész.
Jó étvágyat!
Ilyen lett a zselatinos bon bon!A gyerekeimnek tetszett,már nem sok van belőle.
Tipp:
Nekem kicsit sok lett a zselatin, így a maradékot bonbon formába öntöttem. Ilyen lett a zselatinos bonbon. A gyerekeimnek tetszett,már nem sok van belőle.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »