Pattogatott kukorica torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 300 g tejcsokoládé
- 90 g pattogatott kukorica(sima)
- olaj
- 6 db színtelen zselatinlap
- 500g túró
- 100g tejföl
- 50g kristálycukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 300 ml habtejszín
- 1db citrom leve
Elkészítése:
Kevés olajon só nélkül ki pattogtattam a kukoricát.
Erre öntöttem a vízgőz felett megolvasztott csokit jól összekevertem és a sütőpapírral kibélelt tortaforma aljába öntöttem még melegen.
A beáztatott zselatinhoz kevertem a túrót, a tejfölt, a cukrot és a citrom levét.
A tejszínt felvertem jó kemény habbá a vaníliás cukorral és a túrókrémhez adtam, majd rásimítottam a kukorica tetejére.
Lehűtve, csoki reszelékkel tálaltam:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »