Pattogatott kukorica torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 300 g tejcsokoládé
- 90 g pattogatott kukorica(sima)
- olaj
- 6 db színtelen zselatinlap
- 500g túró
- 100g tejföl
- 50g kristálycukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 300 ml habtejszín
- 1db citrom leve
Elkészítése:
Kevés olajon só nélkül ki pattogtattam a kukoricát.
Erre öntöttem a vízgőz felett megolvasztott csokit jól összekevertem és a sütőpapírral kibélelt tortaforma aljába öntöttem még melegen.
A beáztatott zselatinhoz kevertem a túrót, a tejfölt, a cukrot és a citrom levét.
A tejszínt felvertem jó kemény habbá a vaníliás cukorral és a túrókrémhez adtam, majd rásimítottam a kukorica tetejére.
Lehűtve, csoki reszelékkel tálaltam:)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »