Pattogatott kukorica torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 300 g tejcsokoládé
- 90 g pattogatott kukorica(sima)
- olaj
- 6 db színtelen zselatinlap
- 500g túró
- 100g tejföl
- 50g kristálycukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 300 ml habtejszín
- 1db citrom leve
Elkészítése:
Kevés olajon só nélkül ki pattogtattam a kukoricát.
Erre öntöttem a vízgőz felett megolvasztott csokit jól összekevertem és a sütőpapírral kibélelt tortaforma aljába öntöttem még melegen.
A beáztatott zselatinhoz kevertem a túrót, a tejfölt, a cukrot és a citrom levét.
A tejszínt felvertem jó kemény habbá a vaníliás cukorral és a túrókrémhez adtam, majd rásimítottam a kukorica tetejére.
Lehűtve, csoki reszelékkel tálaltam:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »