Palacsinta torta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 15 db palacsinta
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag csoki pudingpor
- 1 csomag puncs pudingpor
- 1 kis üveg magozott meggybefőtt
- 1 csomag babapiskóta
- 1 ek rumaroma
- 7 ek kristálycukor
- fahéj
- 1 l tej
- instant kakaópor
Elkészítése:
Egy 26 cm-es tortaformába folpackot teszünk, a kávéba belerakjuk a rumaromát. Beleforgatjuk a babapiskótákat és a tortaaljára tesszük úgyhogy ne maradjon hézag közöttük.
Megfőzzük a vaníliás pudingport 3 ek cukorral és fél liter tejjel, majd rá tesszük a babapiskótára. A palacsintákat az instant kakaóporral megtöltjük, feltekerjük és rárakjuk a puding tetejére. Csoki pudingot megfőzzük szintén 3 ek. cukorral és fél liter tejjel. A palacsintára tesszük. A meggyet kimagozzuk, lecsepegtetjük.
Csoki pudingra rakjuk és megszórjuk fahéjjal. A meggylevet felfőzzük 1 ek. cukorral és a puncs pudinggal és a meggy tetejére öntjük és egy éjszakát hűtőben hagyjuk.
Tipp:
Amikor a puncs pudingot készítettem adtam hozzá még egy kis tejet.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.