Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Őszibarackos túrótorta recept

Őszibarackos túrótorta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 vékony piskóta tortalap
    • 50 dkg tehéntúró
    • 3 dl habtejszín
    • 6-8 evőkanál cukor
    • 1 cs vaníliás cukor
    • 1 púpozott evőkanál zselatinpor
    • 1 doboz őszibarack konzerv

    Elkészítése:
    3-4 tojásból piskótát készítünk. Ha kihűlt a tortalap beillesztjük a tortaformába. A túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a habtejszínt, majd cukorral, vaníliás cukorral ízesítjük, és belekeverjük a leszűrt apróra vágott őszibarackot. A zselatint 1 evőkanál vízben elkeverjük, és addig melegítjük míg teljesen elolvad. A megolvasztott zselatint a túrós masszához keverjük, majd az egészet a formában lévő piskóta tetejére öntjük. Mikor megdermed a formából kivesszük, mandulával megszórjuk, és szeletelve tálaljuk. Mandula helyett díszíthetjük a tetejét gyümölccsel is.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá