Narancstorta recept

Hozzávalók:
Piskóta:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 ek liszt
- 8 ek cukor
Krém:
- 2 dl tejföl
- 4 dl habtejszín
- 13 dkg porcukor
- 1 narancs héja,leve
- 1 narancs apróra vágva
- 1 ek citromlé
- 1 cs vaníliás cukor
- tejszín a díszítéshez
Elkészítése:
A 8 tojásból piskótát sütünk,ketté vágjuk.
A krém hozzávalóit a habtejszín kivételével jól kikeverjük,a habtejszínt keményre felverjük,majd összekeverjük az előzőleg kikevert krémmel.
A ketté vágott piskótát megtöltjük a krémmel,tejszínnel bevonjuk,tetszőlegesen díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »