Narancsos gyümölcstorta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 6 ek cukor
- 6 ek liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 narancs hámozva, szeletelve
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 2 csomag zselatin (100 g)
- kevés vaj a forma kenéséhez
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét felverjük a cukorral, majd ebbe belekeverjük a tojás sárgáját és a sütőporral elkevert lisztet. A sütőformát kivajazzuk.
Az összekavart piskótaalapot beleterítjük a formába, majd előmelegített sütőben megsütjük (160-180 fok).
Közben a használati utasítás szerint elkészítjük a pudingot, kicsit hagyjuk hűlni, majd ráterítjük a piskótára. Narancsszeletekkel kirakjuk a tetejét.
A növényi zselatinport a használati útmutató szerint felfőzzük, és egyenletesen beborítjuk vele a gyümölcstortát. Alját, széleit óvatosan megütögetjük, még mielőtt megdermedne. Hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

