Mikrós karamelltorta recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 1/2 ek margarin
- 2 ek porcukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 mk sütőpor
- 1 cs csokis pudingpor
- 1 ek tej
- 1 ek lekvár, vagy reszelt alma
Krém:
- 2 cs karamellás pudingpor
- 8 dl tej
- 20 dkg liszt
- 5 dkg margarint
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a felsorolás sorrendjében összekeverjük, majd egy kivajazott, mikrózható edénybe öntjük. 3,5-4 perc alatt a legmagasabb fokozaton megsütjük, (tűpróbáig), majd még 2 percig pihentetjük a mikrohullámú sütőben. A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben ízlés szerinti mennyiségű cukorral, majd lassan besűrítjük a liszttel. ha kihűlt hozzáadjuk a kihabosított margarint is. A tésztát kettő vagy három részre vágjuk és megtöltjük a krémmel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »