Mikrós karamelltorta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Tészta:
- 1/2 ek margarin
- 2 ek porcukor
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 mk sütőpor
- 1 cs csokis pudingpor
- 1 ek tej
- 1 ek lekvár, vagy reszelt alma
Krém:
- 2 cs karamellás pudingpor
- 8 dl tej
- 20 dkg liszt
- 5 dkg margarint
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a felsorolás sorrendjében összekeverjük, majd egy kivajazott, mikrózható edénybe öntjük. 3,5-4 perc alatt a legmagasabb fokozaton megsütjük, (tűpróbáig), majd még 2 percig pihentetjük a mikrohullámú sütőben. A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben ízlés szerinti mennyiségű cukorral, majd lassan besűrítjük a liszttel. ha kihűlt hozzáadjuk a kihabosított margarint is. A tésztát kettő vagy három részre vágjuk és megtöltjük a krémmel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.