Mikrós karamelltorta recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 1/2 ek margarin
- 2 ek porcukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 mk sütőpor
- 1 cs csokis pudingpor
- 1 ek tej
- 1 ek lekvár, vagy reszelt alma
Krém:
- 2 cs karamellás pudingpor
- 8 dl tej
- 20 dkg liszt
- 5 dkg margarint
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a felsorolás sorrendjében összekeverjük, majd egy kivajazott, mikrózható edénybe öntjük. 3,5-4 perc alatt a legmagasabb fokozaton megsütjük, (tűpróbáig), majd még 2 percig pihentetjük a mikrohullámú sütőben. A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben ízlés szerinti mennyiségű cukorral, majd lassan besűrítjük a liszttel. ha kihűlt hozzáadjuk a kihabosított margarint is. A tésztát kettő vagy három részre vágjuk és megtöltjük a krémmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »