Kevert almatorta recept

Hozzávalók:
- 17 dkg margarin
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 és 1/2 bögre kristálycukor (1 bögre = 250 ml)
- 1 és 1/2 bögre liszt
- 1/2 csomag sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 mokkáskanál őrölt fahéj
- csipet só
- 3 db közepes alma vékony szeletekre vágva
A tojásokat a cukorral és a margarinnal habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, a fahéjat, a reszelt citromhéjat és a sót. Óvatosan belekeverjük a nem túl vékonyra szeletelt almát.Kivajazott tortaformába öntöd ,és 40-45 percig sütöd,hogy jól megsüljön a közepe is.
Jó étvágyat:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »