Kevert almatorta recept

Hozzávalók:
- 17 dkg margarin
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 és 1/2 bögre kristálycukor (1 bögre = 250 ml)
- 1 és 1/2 bögre liszt
- 1/2 csomag sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 mokkáskanál őrölt fahéj
- csipet só
- 3 db közepes alma vékony szeletekre vágva
A tojásokat a cukorral és a margarinnal habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, a fahéjat, a reszelt citromhéjat és a sót. Óvatosan belekeverjük a nem túl vékonyra szeletelt almát.Kivajazott tortaformába öntöd ,és 40-45 percig sütöd,hogy jól megsüljön a közepe is.
Jó étvágyat:)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »