Kevert almatorta recept

Hozzávalók:
- 17 dkg margarin
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 és 1/2 bögre kristálycukor (1 bögre = 250 ml)
- 1 és 1/2 bögre liszt
- 1/2 csomag sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 mokkáskanál őrölt fahéj
- csipet só
- 3 db közepes alma vékony szeletekre vágva
A tojásokat a cukorral és a margarinnal habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, a fahéjat, a reszelt citromhéjat és a sót. Óvatosan belekeverjük a nem túl vékonyra szeletelt almát.Kivajazott tortaformába öntöd ,és 40-45 percig sütöd,hogy jól megsüljön a közepe is.
Jó étvágyat:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »