Keltorta recept

Hozzávalók:
30 dkg húsból készült pörkölt
20 dkg spagetti
1 nagy fej kel
2 dl tejföl
diónyi vaj
só
Elkészítés:
A kelt (leveleit meglazítva) sós vízben megfőzzük, egy másik edényben pedig a spagettit sós vízben kifőzzük. Egy tortaformát kivajazunk, a levelekkel kibéleljük úgy, hogy az oldalát is kel takarja. Rétegezve beleöntjük a pörköltet és a spagettit, kellevelekkel választjuk el egymástól a sorokat. A tetejére ismét kellevél kerül. Tejföllel leöntjük és a sütőben megpirítjuk. Tálra borítva, torta alakú ételt kapunk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »