Háromszínű torta recept

Hozzávalók:
Piskóta alaphoz ( 3 db lapot sütünk értelem szerűen laponként 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, 3 ek víz, 3 evk cukor, egyrész sütőpor, 3 ek liszt)
- 9 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 ek liszt
- 9 ek víz
- 9 ek cukor
- 1 cs sütőpor
- ételszínezékek ( én piros, zöld és a harmadik laphoz kakaóport használtam
- ha kakaóport használunk 1 ek liszttel kevesebbet használjunk a piskótamasszához)
Krém
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 1 liter tej
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
Elkészítése:
3 db piskótalapot sütünk különböző színekben a hozzávalókból.
A piskóta lapokat félre tesszük hűlni, közben elkészítjük a krémet.
3 cs vaníliás pudingport kevés tejjel csomómentesen elkeverünk, feltesszük a maradék tejet főzni majd hozzákeverjük a pudingport. Ha kész a puding, félre tesszük hűlni. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd ha a puding kihűlt összekeverjük a margarinos krémmel, megtöltjük a lapokat, tetszőlegesen díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »