Háromszínű torta recept
Hozzávalók:
Piskóta alaphoz ( 3 db lapot sütünk értelem szerűen laponként 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, 3 ek víz, 3 evk cukor, egyrész sütőpor, 3 ek liszt)
- 9 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 9 ek liszt
- 9 ek víz
- 9 ek cukor
- 1 cs sütőpor
- ételszínezékek ( én piros, zöld és a harmadik laphoz kakaóport használtam
- ha kakaóport használunk 1 ek liszttel kevesebbet használjunk a piskótamasszához)
Krém
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 1 liter tej
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
Elkészítése:
3 db piskótalapot sütünk különböző színekben a hozzávalókból.
A piskóta lapokat félre tesszük hűlni, közben elkészítjük a krémet.
3 cs vaníliás pudingport kevés tejjel csomómentesen elkeverünk, feltesszük a maradék tejet főzni majd hozzákeverjük a pudingport. Ha kész a puding, félre tesszük hűlni. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd ha a puding kihűlt összekeverjük a margarinos krémmel, megtöltjük a lapokat, tetszőlegesen díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

