Háromszínű torta recept

Hozzávalók:
Piskóta alaphoz ( 3 db lapot sütünk értelem szerűen laponként 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, 3 ek víz, 3 evk cukor, egyrész sütőpor, 3 ek liszt)
- 9 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 ek liszt
- 9 ek víz
- 9 ek cukor
- 1 cs sütőpor
- ételszínezékek ( én piros, zöld és a harmadik laphoz kakaóport használtam
- ha kakaóport használunk 1 ek liszttel kevesebbet használjunk a piskótamasszához)
Krém
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 1 liter tej
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
Elkészítése:
3 db piskótalapot sütünk különböző színekben a hozzávalókból.
A piskóta lapokat félre tesszük hűlni, közben elkészítjük a krémet.
3 cs vaníliás pudingport kevés tejjel csomómentesen elkeverünk, feltesszük a maradék tejet főzni majd hozzákeverjük a pudingport. Ha kész a puding, félre tesszük hűlni. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd ha a puding kihűlt összekeverjük a margarinos krémmel, megtöltjük a lapokat, tetszőlegesen díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »