Háromszínű torta recept

Hozzávalók:
Piskóta alaphoz ( 3 db lapot sütünk értelem szerűen laponként 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, 3 ek víz, 3 evk cukor, egyrész sütőpor, 3 ek liszt)
- 9 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 ek liszt
- 9 ek víz
- 9 ek cukor
- 1 cs sütőpor
- ételszínezékek ( én piros, zöld és a harmadik laphoz kakaóport használtam
- ha kakaóport használunk 1 ek liszttel kevesebbet használjunk a piskótamasszához)
Krém
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 1 liter tej
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
Elkészítése:
3 db piskótalapot sütünk különböző színekben a hozzávalókból.
A piskóta lapokat félre tesszük hűlni, közben elkészítjük a krémet.
3 cs vaníliás pudingport kevés tejjel csomómentesen elkeverünk, feltesszük a maradék tejet főzni majd hozzákeverjük a pudingport. Ha kész a puding, félre tesszük hűlni. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd ha a puding kihűlt összekeverjük a margarinos krémmel, megtöltjük a lapokat, tetszőlegesen díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »