Háromszínű torta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Piskóta alaphoz ( 3 db lapot sütünk értelem szerűen laponként 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, 3 ek víz, 3 evk cukor, egyrész sütőpor, 3 ek liszt)
- 9 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 ek liszt
- 9 ek víz
- 9 ek cukor
- 1 cs sütőpor
- ételszínezékek ( én piros, zöld és a harmadik laphoz kakaóport használtam
- ha kakaóport használunk 1 ek liszttel kevesebbet használjunk a piskótamasszához)
Krém
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 1 liter tej
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
Elkészítése:
3 db piskótalapot sütünk különböző színekben a hozzávalókból.
A piskóta lapokat félre tesszük hűlni, közben elkészítjük a krémet.
3 cs vaníliás pudingport kevés tejjel csomómentesen elkeverünk, feltesszük a maradék tejet főzni majd hozzákeverjük a pudingport. Ha kész a puding, félre tesszük hűlni. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd ha a puding kihűlt összekeverjük a margarinos krémmel, megtöltjük a lapokat, tetszőlegesen díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.