Gyümölcstorta recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg cukor
- 30 dkg liszt
- 6 evőkanál langyos víz
- 1 vanília puding
- 500 ml tej
- 3-4 kanál cukor
- egy csomag zselatin
- A tetejére bármilyen gyümölcs
Elkészítése:
A tojások sárgájait, a cukor és a vizet összekeverjük, amíg a cukor elolvad, majd hozzáadjuk a lisztet és a tojásfehérjéből felvert habot. A gyümölcstorta formákat kikenjük zsírral, majd 150 fokon, körülbelül 20 percig sütjük. Amikor kihűlt megkenem a megfőzött pudingporral, tetszés szerint megpakolom gyümölccsel, majd elkészítem a zselatint a leírás szerint, és a tetejére öntöm.
Tejszínhabbal, vagy anélkül tálalom.
Jó étvágyat hozzá!!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »