Gyümölcsös túrótorta recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 evőkanál cukor vagy édesítőszer
- 4 evőkanál liszt
- 1/2 csomag sütőpor
Krémhez:
- 1/2 kg túró
- 2 dl habtejszín
- 2-3 evőkanál folyékony édesítőszer (attól függ milyen édesre szeretnéd) vagy cukor
Tetejére:
- idény gyümölcs
- tortazselé
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát sütünk egy 24 cm-es tortaformában, majd kihűtjük a lapot.
A krémhez a tejszínt felverjük, a túrót áttörjük, majd összekeverjük és cukrot vagy édesítőszert keverünk bele.
Ha a lap kihűlt a krémet rásimítjuk a lapra, a felkockázott gyümölcsöket a krémre szórjuk. A zselét a leírásnak megfelelően elkészítjük és a tortára locsoljuk. Megvárjuk míg megdermed és már szeletelhetjük is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »