Fanta torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Piskóta lapok:
- 9
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 ek rétesliszt
- 5 ek kakaó
- 9 ek cukor
- fél cs sütőpor
Krém:
- 70 dkg túró
- 25 dkg porcukor
- 1 cs vaníliacukor
- 35 dkg margarin
Bevonáshoz:
- 2 cs vanília puding
- 7,5 dl narancs üdítő
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
Két különböző méretű kerek tortaformába kakaós piskótát sütünk. Az egyik 4 tojásos, a másik 5 tojásos piskóta lesz. Kettévágjuk a piskótákat, majd elkészítjük a krémet.
A krém hozzávalóit összekeverjük és megtöltjük vele a piskótát, majd visszatesszük a tortaformába.
A vaníliás pudingport, a vaníliás cukorral megfőzzük a narancslében, majd ráöntjük a tortaformában hagyott, megtöltött piskótákra. Dermedés után egymásra illesztjük a két piskótát, majd lime és tejszínhab segítségével díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »