Fanta torta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Piskóta lapok:
- 9
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 9 ek rétesliszt
- 5 ek kakaó
- 9 ek cukor
- fél cs sütőpor
Krém:
- 70 dkg túró
- 25 dkg porcukor
- 1 cs vaníliacukor
- 35 dkg margarin
Bevonáshoz:
- 2 cs vanília puding
- 7,5 dl narancs üdítő
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
Két különböző méretű kerek tortaformába kakaós piskótát sütünk. Az egyik 4 tojásos, a másik 5 tojásos piskóta lesz. Kettévágjuk a piskótákat, majd elkészítjük a krémet.
A krém hozzávalóit összekeverjük és megtöltjük vele a piskótát, majd visszatesszük a tortaformába.
A vaníliás pudingport, a vaníliás cukorral megfőzzük a narancslében, majd ráöntjük a tortaformában hagyott, megtöltött piskótákra. Dermedés után egymásra illesztjük a két piskótát, majd lime és tejszínhab segítségével díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

