Csupa Krém Torta recept
Hozzávalók:
- 3 csomag csoki pudingpor
- 7 dl tej
- 20 dkg margarin
- 30 dkg cukor
- fél üveg vérnarancs aroma
- 500 ml tejszín
- 2 habfixáló por
- 8 db baba piskóta
- 5 dkg kókuszreszelék
Díszítéshez:
- 5 dkg reszelt csoki vagy színes torta dara
Elkészítése:
A csokipudingport 15 dkg cukorral és a hideg tejjel simára keverjük, majd sűrű krémet főzünk belőle. Közben a tejszínt 2 habfixálóval kemény habbá verjük. A puha margarint 15 dkg cukorral simára kikeverjük, és ebbe tesszük a fél kis üveg vérnarancs aromát, ezt még jól elkeverjük, és hozzá adunk 3 evőkanál felvert tejszínhabot. Majd a langyosra kihűlt puding krémmel simára össze dolgozzuk…
A kuglóf formát folpackkal kibéleljük, és hideg vízzel ki öblítjük.
Majd 3-rom evőkanál krémet teszünk az aljára, és erre teszünk 3-rom egész és 2-fél babapiskótát, majd a forma feléig újra krémet teszünk egyenletesen, és a maradék babapiskótát bele nyomkodjuk.Végül a maradék krémet egyenletesen rá simítjuk és hideg helyen egy éjszakát hűtjük .
Másnap meg szórjuk az 5 dkg kókuszreszelékkel, és egy kör alakú torta tálcára fordítjuk. Ekkor le húzzuk a folpackot róla és a keményre vert tejszín habbal bevonjuk, majd villával csíkokat húzunk, s végül a színes tortadarával díszítjük. Hideg helyen tarjuk tálalásig.