Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csupa Krém Torta recept

Csupa Krém Torta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 3 csomag csoki pudingpor
    • 7 dl tej
    • 20 dkg margarin
    • 30 dkg cukor
    • fél üveg vérnarancs aroma
    • 500 ml tejszín
    • 2 habfixáló por
    • 8 db baba piskóta
    • 5 dkg kókuszreszelék

    Díszítéshez:

    • 5 dkg reszelt csoki vagy színes torta dara

    Elkészítése:

    A csokipudingport 15 dkg cukorral és a hideg tejjel simára keverjük, majd sűrű krémet főzünk belőle. Közben a tejszínt 2 habfixálóval kemény habbá verjük. A puha margarint 15 dkg cukorral simára kikeverjük, és ebbe tesszük a fél kis üveg vérnarancs aromát, ezt még jól elkeverjük, és hozzá adunk 3 evőkanál felvert tejszínhabot. Majd a langyosra kihűlt puding krémmel simára össze dolgozzuk…

    A kuglóf formát folpackkal kibéleljük, és hideg vízzel ki öblítjük.
    Majd 3-rom evőkanál krémet teszünk az aljára, és erre teszünk 3-rom egész és 2-fél babapiskótát, majd a forma feléig újra krémet teszünk egyenletesen, és a maradék babapiskótát bele nyomkodjuk.Végül a maradék krémet egyenletesen rá simítjuk és hideg helyen egy éjszakát hűtjük .
    Másnap meg szórjuk az 5 dkg kókuszreszelékkel, és egy kör alakú torta tálcára fordítjuk. Ekkor le húzzuk a folpackot róla és a keményre vert tejszín habbal bevonjuk, majd villával csíkokat húzunk, s végül a színes tortadarával díszítjük. Hideg helyen tarjuk tálalásig.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá