Csupa csokis Torta recept
Hozzávalók:
Piskóta:
- 8 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 18 dkg cukor
- 18 dkg liszt
- 4 ek olaj
- 1 csomag sütőpor
- 2 dkg kakaópor
Krém:
- 1 csomag csokipuding
- 1 tábla étcsoki
- 3 ek kakaópor
- 25 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 4 dl tej
Elkészítése:
Megsütjük a piskótát. A csokipudingot megfőzzük a tejjel, még forrón beletördeljük az étcsokit, és néha megkeverve kihűtjük.
A margarint habosra keverjük a porcukorral, belekeverjük a kihűlt csokis pudingot, a kakaóport . Keveset kiveszünk a krémből díszíteni, a többivel megtöltjük és körbekenjük a tortát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

